måndag 2 januari 2012

Elefantti


Det här härliga retrotyget som först kom 1969 återlanserar Finlayson i vår. Den gula varianten är jag väldigt sugen på! Här hemma har vi ett litet örngott med orangeröda elefanter som jag gillar mycket.

10 kommentarer:

  1. Åh vad fint tyg! Jag älskar elefanter, hade en stor samling som barn med elefanter i glas, trä, plast mm. Har också ett örngott med en blå elefant som jag gillar mycket! :) Gott Nytt 2012 till dig!

    SvaraRadera
  2. Åhh vad spännande! Jag har blått, rött och gult påslakan i barnstorlek som jag har samlat på mig. Men jag har inte kunnat förmå mig själv att någonsin sätta saxen i dem. Jag skulle gott kunna tänka mig lite mer gult faktiskt.... ;-)

    Gott Nytt År!

    SvaraRadera
  3. Loppedilla, tyget finns att köpa först i slutet på januari tror jag.

    SvaraRadera
  4. Superfint. Jag blir också sugen.

    SvaraRadera
  5. Wow!! Jag blir alldeles galet sugen på både gult och blått!

    SvaraRadera
  6. Jättefint! Jag har ett sådant där blått barnpåslakan i tyggömmorna, sydde en liten påse av det åt en kompis barn för ett par år sedan så jag har faktiskt klippt i det. :) Kul att få veta var det kommer ifrån också, jag hade fått för mig att det var Ikea.

    SvaraRadera
  7. Jättefint! Jag har ett örngott med rosa och gula elefanter, köpt på loppis. Ångrar att jag inte köpte mer av det tyget för det är så fint!

    SvaraRadera
  8. Härliga! Måste hålla utkik efter dessa!

    SvaraRadera