torsdag 22 september 2011

Helgens loppor





Det är så mycket hela tiden nu att jag inte hunnit visa mina senaste fynd! Hyfsad "fångst" tycker jag med två matchande påslakan(de orange), ett gult påslakan, liten söt plastskål och så favoriten den orange gjutjärnsformen. Alltihop för runt hundralappen!

12 kommentarer:

  1. Åh, vilka fynd! Var finns dina hemliga smultronställen?

    SvaraRadera
  2. Ser precis ut som om jag hade handlat detta. Allt helt i min smak:-)

    SvaraRadera
  3. Haha, jag instämmer med Anna ovan, alla de där sakerna hade jag nog också köpt om jag hittat dem. Utom kanske gjutjärnsformen då, men bara för att jag redan har en sådan. :)

    SvaraRadera
  4. sannerligen, gult e inte fult!

    SvaraRadera
  5. Hej. Allt bra ikväll? Lite opersonlig kommentar kanske, men vill tala om att jag har en tävling där du kan vinna shysst underkläder (valfria dessutom) från Abecita. http://nilssonpettersson.blogg.se/2011/october/vinn-underklader.html där hittar du tävlingen. Det är få tävlanden, så vinstchansen är STOR nu! och det är bara två dagar kvar av tävlingen.

    SvaraRadera
  6. Fina grejjer du fyndat igen. Du har så bra smak! :) Är ju inne och kikar på din blogg ibland och idag hittade jag ett hus som kankse är ditt. Så fint! :) Bor granne med dig upptäckte jag och var själv och tittade på huset på 3:an eller 5:an för 1 år sedan... Härligt område. Kanske jag ska slå till nu.
    Tänkte först att jag skall anlita samma stylingföretag... men kände snart igen dina saker från bloggen. Du är bättre än stylingföretagen!

    Jag såg en gul taklampa, ikea, på Östhjälpen för ca 1 månad sedan. Var det kanske du som köpte den? :) Fin den med! Allt e fint!

    Lycka till med försäljningen!

    SvaraRadera
  7. Hej hej!

    Jag har gett en award till dig.

    Hoppas att du vill ta emot den.

    Kram så länge

    SvaraRadera
  8. Åh, det sista gula tyget hade jag velat sätta tänderna i.
    Eller, saxen i, snarare.
    Bra loppat!

    SvaraRadera
  9. Vilken härligt färgsprakande sida!

    Jes

    SvaraRadera
  10. Och denna helgens loppor då?

    SvaraRadera
  11. Jag älskar din blogg och undrar varför jag inte har lagt in någon kommentar, men jag börjar NU ;-)
    Har följt dig ett bra tag och älskar din lek med färger. Jag är en svart/vit tjej och den ända gången jag vågar mig på färg är bakgrunden på min blogg hihi!
    Massa kramar till dig!

    SvaraRadera